GLAZENWASSER

Wij komen uw ramen thuis of op het werk streeploos wassen!

Kopje koffie glazenwasser?

Het wassen van ramen is voor CSN Facility de meest voorkomende werkzaamheid. Onze glazenwassers komen dagelijks in actie bij zowel particuliere als zakelijke klanten.

Schone ramen zorgen voor een representatieve uitstraling van uw huis of pand en zorgt daarnaast voor een goed en fris aanzicht. Daarnaast zorgt een periodieke inzet van onze ramenwassers ervoor dat uw ramen en houtwerk niet verweren of verkalken.

Wij hebben voor elk raam een passende oplossing. Door gebruik te maken van ladders, hoogwerkers en telescoopbewassing is elk raam bereikbaar. Niet alleen buiten- maar ook de binnenglasbewassing kunnen wij voor u uitvoeren.

 

  100% Streeploos
  Ervaren Glazenwassers
  Voor Particulieren en Bedrijven
  VCA-gecertificeerd personeel

Glazenwasser nodig?

Glazenwassers genoeg, maar als het gaat om kwaliteit dan kiezen particulieren en bedrijven graag voor CSN Facility. Onze ervaren glazenwassers weten wat écht ramen wassen is. Het wassen van ramen gebeurt veelal op de traditionele manier met de raamwisser, inwasser en spons. Maar ook met ons telescopisch tuckerpole-systeem. Wij komen graag vrijblijvend met u in contact, zodat we kunnen informeren over de vele mogelijkheden.

Ons werkgebied als Glazenwassers

Glazenwassers die gaan voor kwaliteit

CSN Facility probeert op alle vlakken uit te blinken. De vraag naar goede Glazenwassers voor particulieren en bedrijven is ontzettend groot. Glazenwassers die echt kwaliteit en service bieden zijn moeilijk te vinden. Onze ervaren glazenwassers weten wat echt schoon is en zijn pas tevreden als de klant dat ook is.

Een glazenwasser voor elke hoogte

Het maakt voor onze glazenwassers niet uit of u in een huis, appartement/flatgebouw of penthouse woont of werkt. Wij hebben voor elk type raam en hoogte de juiste methode om uw ramen streeploos schoon te maken.

Kosten glazenwasser

Benieuwd naar de kosten voor een glazenwasser voor uw huis of bedrijfspand? Neem contact op via onze Livechat of contactpagina.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen BETEKENEN?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

×

Hallo!

Neem op een eenvoudige manier contact met ons op via WhatsApp of stuur een e-mail.

× Direct uw klus bespreken?